4 juni 2009

Flitstriathlon Nijkerk 3 juni 2009

Ook dit jaar stonden we weer met 2 ASM Europe teams aan de start bij de estafette flits in Nijkerk. Een mini triathlon waar gezelligheid en sportiviteit troef is. Vooral veel voorpet en gespeculeer welk ASM team dit jaar het snelste zou zijn. Team 1 of Team 2. 2 Teams die behoorlijk aan elkaar gewaagd zijn. Dit jaar met een ingeleende fietser voor team 2. Niet de minste fietser. Een snelle dame die van wanten weet en zeker een gevaar zou vormen voor team 1.
Team 1 bestaande uit: Cor Boerman (zwemmen), Kristiaan Boehm (fietsen) en ikzelf als loper.
Team 2 bestaande uit: Petra vd Hoogenhof, Beate van 't Veld en Alex Jansen.

Tijdens het zwemmen, fietsen en hardlopen werd een mooie strijd gestreden tussen de beide teams, maar natuurlijk ook tegen de andere in vele getale opgekomen estafette teams. Altijd weer de gezonde spanning wie er als eerste het water uit zou komen, als eerste het parc ferme binnen zou fietsen en wie er als eerste de 5km mocht beginnen.

Het zwemmen ging voor beide partijen behoorlijk snel. Niet veel deelnemers waren voor ons. Beate sprong iets later op de fiets dan Kristian. We lagen dus voor, maar onze gast fietser is niet de minste en werd ook nu weer uitgekeken wie er als eerste aan zou komen. Ook bij het fietsen was team 1 toch weer iets sneller en kon begonnen worden met het lopen.

Geen opmerkingen: