13 december 2009

Zeewolde - Lokoloop -13 december 2009

Na de Koude Polderloop de koude Lokoloop. De winterloop in de andere polder. Wel koud, maar gelukkig geen wind meer. Echt lekker loopweertje, maar wel met rode muts en paarse handschoenen. Helaas niet zo'n mooi sterk deelnemersveld als gisteren bij de Polderloop, maar toch met een enkele Running2000 topper zoals Nick Hoogendoorn en Koen Henkes. Nick die vandaag eindelijk eens de strijd aan kon gaan tegen Rob Stuber. Rob die tot nu toe, in de afgelopen jaren, altijd als eerste over de 5km meet was gegaan. Ondanks het mooie weer toch wel een erg klein deelnemersveld. Na de start van de 5km gingen Rob en Nick er gelijk op topsnelheid vandoor. Zelf kon ik op gepaste afstand en op een 3e plaats volgen. Weinig tegenstand vandaag, maar kon gelukkig de snelheid er aardig inhouden. Dit ondanks de nog ietwat poeperige benen van de 10km van gisteren.
Eigenlijk moet je de dag erna een herstelloop doen, maar eigenwijs dat ik ben doe ik toch weer mee aan de Lokoloop. The always be there running man, zou Randy zeggen.
Km 3 en 4 zijn zoals gewoonlijk in deze Lokoloop competitie de langzaamste km's. Vaak glibberige bochten door het bos en moeilijk oaar de snelheid te houden.
De laatste km over de dijk terug naar het finishdoek. Als 3e over de streep. Achter Nick en Rob. Nick die met een halve minuut afstand Rob achter zich had gelaten.
Running 2000 heeft zijn visitekaartje weer mooie achter gelaten. 1-1-1.
Nick 1e op de5km bij junioren
Harry 1e op de 5km bij de 40+
Koen 1e op de 10km bij de senioren.

Tot de volgende Lokoloop

Geen opmerkingen: